Unvan Değişikliği Sınavı Uygulama Duyurusu Yayınlandı
15 Ağustos 2017, Salı

Sağlık Bakanlığı Unvan Değişikliği Sınavının ücretinin yanı sıra sınavla ilgili bilgileri içeren bir açıklama yayınladı. Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yayınlanan açıklamaya göre, adaylar, sınav ücreti olarak 265 TL’yi MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası veya Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 21 Ağustos 2017 ve 14 Eylül 2017 tarihleri arasında yatıracak. Ücretin yatırılmasının ardından da başvurularını http://www.meb.gov.tr adresinden saat 23.59’a kadar yapacak. 

Sınav ücretinin bu kadar yüksek olması, unvan değişikliği sınavını son zamanların en yüksek ücretli sınavı haline getirmiştir. Çalışanların cebine göz diken bir bakış açısıyla sınav yapılması, kabul edilebilir bir durum değildir. Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı konuyu tekrar değerlendirmeli, çalışanları mağdur edecek bu astronomik sınav ücretini makul bir seviyeye çekmelidir. 
Adayların, giriş belgelerini 27 Eylül 2017 tarihinden www.meb.gov.tr alabilecekleri sınav, 08 Ekim 2017 Pazar günü, saat 10.00’da; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Samsun ve Van’da yapılacak. 

Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

PAYLAŞ :